Dues noves incorporacions a la biblioteca

Des de l’Ajuntament de Ròtova volem agrair a la Mancomunitat de Municipis de la Safor la seua contribució al nostre fons bibliogràfic. Ja tenim a la biblioteca els exemplars que ens han cedit per a la secció juvenil.

La tribu enmig de la muntanya, d’Irene Zurrón Servera.

Una història sobre la necessitat de conéixer, respectar i estimar el nostre patrimoni.

Acabats d’instal·lar en una nova casa a la muntanya, n’Agnès i en Pau troben el rastre d’un porc. Encuriosits, els germans el segueixen fins que descobreixen un casalot… ple d’animals! A Sa Calàndria, hi viu també una colla de famílies d’allò més agradables. Però aviat descobriran que una empresa immobiliària amenaça aquell racó ple de pau i no dubtaran a fer tot el possible per salvar sa Calàndria, una aventura que canviarà les seues vides.

Aquesta novel·la transcorre a l’illa de Mallorca en l’actualitat, i permet reflexionar sobre l’especulació urbanística, una pressió social que patim, de manera molt semblant, en els altres territoris del nostre entorn.

Heli Argilés i els misteris d’aigua, d’Esther Climent Gosp.

Totes les ciutats amaguen secrets profunds, però poques persones els coneixen. Una d’elles és Heli Argilés, una jove estudiant de l’Acadèmia Secreta d’Enigmes, Guisats, Espantacriatures i Llegendes. De la seua mà, ens endinsarem la València més misteriosa i descobrirem com d’important és l’aigua que corre pel Túria i que batega a l’Albufera.


 Moltes gràcies per seguir fomentant la lectura amb les vostres donacions.


Entradas creadas 54

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba