Nova adquisició: “L’home dels nassos”

Ja podeu consultar a la biblioteca de Ròtova “L’home dels nassos”, un conte escrit per Miquel Puig i il·lustrat per Patricia Bolinches.

El llibre ha estat editat per l’ETNO per a la col·lecció ‘Espanta la Por’.

“Pocs són els qui poden dir que han vist l’Home dels nassos, ja que és un viatger incansable que sols ix pels carrers amb tranquilitat l’últim dia de l’any, quan passa desapercebut, sense tapar-se la cara, perqué es compleix l’encís que el persegueix des d’antuvi, ja que ell té tants nassos com dies té l’any. L’endemà tot comença de nou i ha de dissimulardurant tres-cents seixanta quatre dies per a no ser descobert per la xicalla que creu en la màgia, com Dani i Andreu. I tu, t’ho creus?”

Posts created 38

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top