Ròtova convoca la 4a ‘Trobada a la plaça’ el 24 d’abril

  • La cita reunirà escriptors i lectors a la plaça Major de Ròtova el matí de diumenge, en el marc d’una fireta del llibre

La plaça Major de Ròtova acollirà diumenge 24 d’abril, de 10h a 14h, la 4a ‘Trobada a la plaça’, un espai on la gent pot llegir els textos triats d’escriptores i escriptors, i pot conèixer-los-hi in situ. Hi prendran part, entre d’altres, Maria Josep Escrivà, Esther Climent, Juli Capilla, Mercè Climent…

Al llarg del matí, tindrà lloc l’espectacle de titelles ‘Contes de Gianni Rodari’ i la presentació d’’Heli Argilés i els misteris d’aigua (Tàndem Edicions), a càrrec de l’autora Esther Climent Gosp. Premi Carmesina de la Safor.

A més, la 4a Trobada a la plaça, tindrà lloc en el marc d’una fireta del llibre, que comptarà amb la participació de la Llibreria d’Almiserà i Editorial Lletra Impresa. Entre les activitats previstes, hi ha “Una segona segona oportunitat: si t’hi apropes, te’n duus un llibre”.

PROGRAMACIÓ:

✅ 11h. Presentació d’ ‘Heli Argilés i els misteris d’aigua’ (Tàndem Edicions), a càrrec de l’autora Esther Climent Gosp. Premi Carmesina de la Safor.
✅ 12h. Espectacle de titelles ‘Contes de Gianni Rodari’, a càrrec de Rebombori cultural.
✅ 13h. Trobada amb escriptores i escriptors a la plaça: tria un text i coneix la persona que l’ha escrit. Apunta’t a l’Ajuntament o al correu registre@rotova.es.

Al llarg del matí:
✅ Fireta del llibre: amb la participació de la Llibreria d’Almiserà, Editorial Lletra Impresa.
✅ Una segona segona oportunitat: si t’hi apropes, te’n duus un llibre.

Entradas creadas 54

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba