Nova adquisició «Els jocs de la fam»

Els Jocs de la fam (2010), primer llibre de la trilogia de Suzanne Collins, ens situa en un país post-apocalíptic i distòpic anomenat Panem què està dividit en tretze districtes i baix la repressió d’un govern esclavista -el Capitoli-. El Capitoli organitza periòdicament els “Jocs de la fam”, a on vint-i-quatre adolescents són forçats a jugar i a lluitar entre ells. Tot aquest esdeveniment és televisat amb la intenció d’horroritzar als ciutadans: malgrat que, es planteja com un espectacle divertit i entretingut.

La protagonista, Katniss Everdeen, es presenta voluntària a la 74a edició dels jocs quan se’n adona que ha sigut elegida la seua germana menuda. A partir d’aquest moment i, junt a l’altre noi del seu districte (Peeta Mellark), haurà de matar per sobreviure ja que només pot haver-hi un guanyador/a.

Una novel·la de suspens constant amb una gran crítica social que no deixarà indiferent a ningú. A més, ha sigut guardonada amb el Premi de literatura protagonista jove.

Entradas creadas 54

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba