Ressenya llibre «Temporada de collita»

Avui us presentem “Temporada de collita” (2021), una novel·la gràfica d’Alba Flores i Ángel Abellán -dibuixos i guió, respectivament-. El llibre ens conta la història de Juli, una universitària perduda i desmotivada, què acaba de ser contractada en una fàbrica de préssecs a Múrcia. Allí farà amistat amb unes dones (Rita i Paqui) amb qui, tot i les diferències que puguen tindre, compartiran més que l’esmorzar de cada dia parlant sobre les seues pors i inquietuds.

La narració ens mostra tres generacions distintes de dones què fan front a temes actuals com la precarietat laboral i el masclisme: tot retractat des d’un prisma esperançador sense deixar de reivindicar el món obrer.

Aquesta novel·la ha sigut guardonada amb el III Premi València de novel·la gràfica de la Institució Alfons el Magnànim i ja l’ha podeu llegir a la biblioteca gràcies a la donació de @elmagnanim 

Entradas creadas 54

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba