Ressenya «Els dies bons» (2021)

Els dies bons (2021), de l’escriptora Aina Fullana Llull, ens transporta a l’illa de Manacor per a endinsar-nos en una història d’addiccions allunyada d’allò que tradicionalment coneixem. El protagonista de la novel·la és un ionqui que fa vida normal, que té iniciativa, que emprèn negocis: això sí, emocionalment es troba en una muntanya russa i arrossega a les persones que estan al seu voltant d’una manera devastadora.

L’autora ens presenta un relat estructurat en tres parts, una per personatge, en què tres veus diferents expliquen la vida d’en Xavi, des de la seua infantesa a Manacor fins a la seua relació amb la Martina i la filla de tots dos, l’Ariadna. Una narrativa actual que tracta temes com la incomunicació, l’aïllament emocional o les mentides dins d’una família.

Aquest llibre ens ha arribat gràcies a la donació d’ @elmagnanim i va obtenir el Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa 2021.

Entradas creadas 54

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba