“La Comunitat de l’Olivera”, un conte sobre responsabilitat social

Des de l’Ajuntament de Ròtova volem agrair la diputació de València per enviar-nos els contes de «La comunitat de l’Olivera», de la il·lustradora i escriptora Aitana Carrasco Inglés. Ja els tenim a la #BiblioRòtova i a l’escola.

Aquest conte pretén foment els valors com la cooperació, la col·laboració entre les persones, el respecte, la participació o el creixement sostenible, a més d’assumptes més concrets com el canvi climàtic, els Drets Humans o el consum responsable i de proximitat, entre molts altres.

Entradas creadas 54

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba