Nova adquisició: revista “Marxuquera al peu del Mondúver”,

Ja podeu consultar a la biblioteca de Ròtova el primer número de la revista “Marxuquera al peu del Mondúver”, un projecte de l’Associació de veïnes i veïns de Marxuquera i que ha contat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia i del CEIC Alfons el Vell.

Aquest és un projecte que te, d’entre altres objectius, el de convidar a la participació per a conservar i parlar al voltant del patrimoni i història, així com oferir una publicació digna amb un contingut de qualitat.

Amb aquest projecte volem retre homenatge i divulgar l’estima i el compromís per una vall i una terra emblemàtica, un homenatge que amb totes les col·laboracions que hi són i les que hi vindran, vertebra una mirada conjunta del que ens uneix com a poble, com a territori i com a cultura, amb la seua diversitat, complexitat i riquesa per a mostrar-la obertament.

Posts created 38

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top