Nova adquisició: ‘Tenda d’animals’

Ja podeu consultar a la biblioteca de Ròtova el llibre Tenda d’animals, de M. Josep Escrivà, il·lustracions de Marina Puche, de Tàndem Edicions. Llibre guanyador del XXVII Premi Carmesina de Narrativa Infantil a l’any 2018.

Lluïsma s’estima moltíssim els animals. Per això, no entén per què no poden viure amb ell a casa. I mira que ho intenta, perquè li ho consenten tot: una cotorra, una iguana, un gosset, un mico… i un caiman! Però un dia, Lluïsma i la seua família comencen a dubtar si realment el millor per als animals és que estiguen tancats entre quatre parets. No serien més feliços en llibertat?

Posts created 37

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top