Nova adquisició: ‘Tenda d’animals’

Ja podeu consultar a la biblioteca de Ròtova el llibre Tenda d’animals, de M. Josep Escrivà, il·lustracions de Marina Puche, de Tàndem Edicions. Llibre guanyador del XXVII Premi Carmesina de Narrativa Infantil a l’any 2018.

Lluïsma s’estima moltíssim els animals. Per això, no entén per què no poden viure amb ell a casa. I mira que ho intenta, perquè li ho consenten tot: una cotorra, una iguana, un gosset, un mico… i un caiman! Però un dia, Lluïsma i la seua família comencen a dubtar si realment el millor per als animals és que estiguen tancats entre quatre parets. No serien més feliços en llibertat?

Entradas creadas 54

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba