Nova adquisició: ‘Històries de dones d’ací’

Ja podeu consultar a la biblioteca de Ròtova el llibre Històries de dones d’ací (parts 1 i 2) de Rosa Roig i Manola Roig, Vincle Editorial.

Per culpa d’una rateta es poden editar mil llibres? Es parla valencià en Beverly Hills? Coneixeu a les valencianes que creen personatges, rimen versos, persegueixen objectes o investiguen les potetes de les molècules? Alguna ha inventat una peça de roba o una paraula? Li pots plantar cara a la vida amb un somriure o construir la memòria amb les mans? Pots ser la primera actriu del cinema parlat o enamorar-te de la teua rival? I ser una dona menuda amb una gran condecoració per la teua valentia? Nosaltres vos contarem les seues històries èpiques, tendres i reals.

Entradas creadas 54

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba