Nova adquisició: ‘El cel és blau’

Ja podeu consultar a la biblioteca de Ròtova el llibre El cel és blau, de M. Jesús Bolta, il·lustracions de Bartomeu Seguí, de Tàndem Edicions. Llibre guanyador del XXVIII Premi Carmesina de Narrativa Infantil a l’any 2019.

Sebastià viu aterrit per Lleonard, que li fa la vida impossible. Per si li faltava alguna cosa, els pares anuncien que haurà de fer d’acompanyant d’una xiqueta africana que viurà amb ells durant una temporada: és cega i els metges estan intentant ajudar-la. Així i tot, des del moment en què Araba entra en la seua vida, tot canvia. Amb ella, descobrirà l’autèntic sentit de la paraula coratge.

Entradas creadas 54

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba