Nova adquisició: ‘El cel és blau’

Ja podeu consultar a la biblioteca de Ròtova el llibre El cel és blau, de M. Jesús Bolta, il·lustracions de Bartomeu Seguí, de Tàndem Edicions. Llibre guanyador del XXVIII Premi Carmesina de Narrativa Infantil a l’any 2019.

Sebastià viu aterrit per Lleonard, que li fa la vida impossible. Per si li faltava alguna cosa, els pares anuncien que haurà de fer d’acompanyant d’una xiqueta africana que viurà amb ells durant una temporada: és cega i els metges estan intentant ajudar-la. Així i tot, des del moment en què Araba entra en la seua vida, tot canvia. Amb ella, descobrirà l’autèntic sentit de la paraula coratge.

Posts created 38

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top