Escriptores de la Safor

Hui, dia 19 d’octubre de 2020, commemorem el dia de les escriptores.Malgrat la seua indubtable qualitat, l’obra de moltes de les nostres escriptores roman soterrada en un panorama literari travessat per importants desigualtats. Les dones que desitgen dedicar-se a l’escriptura, i fer-ho en valencià, més encara si han nascut en municipis menuts com són els de la nostra comarca, troben dificultats i obstacles específics: la nostra societat privilegia el treball literari dels homes, l’escriptura en castellà i les dinàmiques culturals i socials que es produeixen a les grans ciutats.

Amb la campanya escriptores a la Safor volem acostar a la ciutadania totes aquelles històries properes però extraordinàries, creades per dones i moltes vegades inspirades en els paisatges i els pobles de la nostra comarca. Utilitza la càmera del teu mòbil per a escanejar el codi QR que apareix en el cartell i descarrega el catàleg d’autores i obres. Ajuda’ns a difondre’l! Fes ús de l’etiqueta #escriptoresalasafor a les teues xarxes!

Posts created 37

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Related Posts

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top