Josep Lluís Roig visita la Biblio

LBiblioteca de Ròtova emetrà un ‘Directe’ per Instagram i YouTube amb el poeta Josep Lluís Roig, per celebrar el Dia Internacional del Llibre. Tindrà lloc el divendres, 23 d’abril, a les 19 h, des del canal d’Instagram @AjuntRotova i de YouTube de l’Ajuntament de Ròtova. Qui decidisca sumar-s’hi podrà conversar amb l’escriptor; a més, la gent també pot enviar preguntes i qüestions de manera prèvia al correu comunicacio.rotova@gmail.com, a través de les xarxes o del tel. 678 62 15 92.

Josep Lluís Roig

L’acte se centrarà en el llibre de Josep Lluís «La llum del curtcircuit», Premi Mallorca de Poesia de 2017.

Si existeix un problema, per molt fort que tanquem els ulls, quan els tornem a obrir el problema seguirà davant nostre. Com si el callem. Encara que alguns temes són difícils. El meu primer mort per sobredosi va ser el 1991. Per fortuna, no he sovintejat amb el tracte amb la mort, però al llarg dels anys he conegut i llegit molts casos de tot tipus: dramàtics, ridículs, tendres… Però mai no he jutjat ningú. Ni a qui ha tingut sort ni, molt menys, a qui no n’ha tingut.

Així, el llibre s’estructura com la vida d’un personatge però en realitat està construïda de mil anècdotes vistes, viscudes, llegides, escoltades… Algunes són entranyables, tendres… però moltes són necessàriament dures.

I la poesia? Doncs la poesia també pot parlar de tot. De l’amor, clar que sí. I de la bellesa de les postes de sol. Evidentment. Però també de certes coses que ens incomoden, ens dolen. I això és, en definitiva, el tema d’aquest llibre: la vida.

Dia: Divendres 23 d’abril.

Hora: 19.00h

Modalitat: en línia i en directe a les Xarxes de l’Ajuntament (Instagram i YouTube) des de la Biblio de Ròtova.

A més, els dies 21, 22 i 23 d’abril hi haurà sorpresa per aquelles persones que facen ús del servei de la biblioteca.

Entradas creadas 54

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba