Dia del Llibre 2020

L’Ajuntament de Ròtova se suma a la iniciativa de celebrar el Dia Internacional del Llibre 2020, amb l’objectiu de fomentar la lectura. Hem preparat una sèrie d’activitats per a commemorar aquesta data especial; aquesta vegada, des de casa.

Durant els propers dies podreu trobar a les nostres xarxes socials activitats amb què compartirem com vivim la lectura. L’ajuntament recollirà tot el material que publiqueu. No us oblideu d’utilitzar l’etiqueta #llegimacasa. També podeu nomenar a l’Ajuntament de Ròtova (@AjuntRotova).

A continuació podeu trobar les activitats organitzades:

  • 21 d’abril de 2020 | 1 – I tu, què lliges durant aquest confinament? Feu-vos una foto amb el llibre, conte o allò que heu llegit o esteu llegint durant el confinament i pugeu-la a les vostres xarxes amb l’etiqueta #llegimacasa o bé nomeneu l’Ajuntament de Ròtova (@AjuntRotova).

  • 22 d’abril de 2020 | 2 – Quin llibre és? En el nostre compte d’Instagram us proposem un joc: descriurem amb emoticones el títol de diferents llibres, que has d’endevinar. Hi haurà premi per a qui més n’encerte!

  • 23 d’abril de 2020 | 3 – Contacontes a la xarxa. El Dia Internacional del Llibre publiquem, a les 17.00h, a les nostres xarxes, la rondalla del mig pollastre.

  • 23 d’abril de 2020 | 4 – Poemes al balcó. Al llarg de tota la setmana podeu anar preparant per al 23 d’abril una segona activitat: Biblioteques Gandia proposa celebrar el Dia Internacional del Llibre amb «Poemes al balcó». Què i com ho farem? Teniu disponible un vídeo amb tots els detalls al seu compte de Facebook. També teniu disponibles en el mateix compte els recursos per a fer l’activitat.
Entradas creadas 54

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Publicaciones relacionadas

Comienza escribiendo tu búsqueda y pulsa enter para buscar. Presiona ESC para cancelar.

Volver arriba